Neprepoznate snimke u Airplayu ZAPRAF baze

Trenutno pregledavate Neprepoznate snimke u Airplayu ZAPRAF baze

Stručna služba ZAPRAF-a je još u lipnju izvršila obradu podataka o korištenju snimaka u 2016. godini te je sukladno tome završen postupak isplate konačnih godišnjih obračuna naknada. Nastavno sa završenom raspodjelom započeo je unos podataka o emitiranju snimaka za 2017. godinu koji je vidljiv svim nositeljima prava i korisnicima ZAPRAF baze u rubrici Airplay 2017.

Kao dio Airplaya 2017. u ZAPRAF bazi nalazi se i pod-rubrika NEPREPOZNATE SNIMKE koja sadrži popis snimaka koje se automatskom obradom podataka dostavljenih od strane korisnika, radijskih i televizijskih postaja, nisu spojile s podacima o vlasništvu snimaka u samoj Bazi.

Svi davatelji punomoći i korisnici ZAPRAF baze u bilo kojem trenutku mogu pregledati stanje svojih fonograma u kategoriji NEPREPOZNATE SNIMKE te sukladno pregledanom popisu o mogućim spajanjima tzv. neprepoznatih snimaka s pripadajućim prepoznatim snimkama, obavijestiti ured ZAPRAF-a, a kako bi sve njihove snimke pravovremeno bile dodijeljene pripadajućim katalozima.

U slučaju potrebe za više informacija ured ZAPRAF-a stoji na raspolaganju svim korisnicima ZAPRAF baze na broj telefona 01/3668 169 ili na mail: baza@zapraf.hr