Objavljeno Godišnje izvješće ZAPRAF-a za 2019. godinu

Trenutno pregledavate Objavljeno Godišnje izvješće ZAPRAF-a za 2019. godinu
  • Kategorija objave:Uncategorized

Udruga za zaštitu, prikupljanje i raspodjelu naknada fonogramskih prava (ZAPRAF) nastavlja s redovitim objavljivanjem godišnjeg izvješća o radu, a kako bi svi nositelji prava, korisnici, ali i šira javnost imali transparentan uvid u poslovanje i aktivnosti ZAPRAF-a.

Direktorica ZAPRAF-a, Maja Vidmar Klarić prilikom objave Godišnjeg izvješća izjavila je: „Iza nas je još jedna dinamična godina. Sa zadovoljstvom mogu istaknuti kako smo sve izazove i aktivnosti uspješno savladali, i dapače, započeli brojne projekte, za koje vjerujem da će prave rezultate tek pokazati u godinama koje su pred nama.”

Godišnje izvješće pored financijskih rezultata za 2018. godinu, sadrži i presjek svih aktivnosti u 2019. godini. Pored ZAPRAF-a, tu se mogu naći i zanimljive informacije o aktivnostima Hrvatske diskografske udruge.

„Ususret 2020. godini, odredili smo si cilj da, na zadovoljstvo svih naših članova i suradnika, nastavimo stvarati dobre priče domaće glazbene industrije i nadograđivati dosadašnje uspjehe. Želimo i dalje pratiti svjetske glazbene trendove, dobre primjere iz prakse kolega u inozemstvu, istovremeno aktivno štiteći nositelje prava profesionalno i transparentno,“ rekao je Želimir Babogredac, predsjednik udruge.

Cjelokupno izvješće možete pročitati na sljedećem linku:https://www.zapraf.hr/…/up…/2020/01/izvjesce_2019_hr_web.pdf