Održana godišnja Skupština ZAPRAF-a

Trenutno pregledavate Održana godišnja Skupština ZAPRAF-a

wp_20140614_035

U subotu 14. lipnja 2014. godine u hotelu Olympia u Vodicama održana je redovna godišnja skupština ZAPRAF-a.

Skupštini je prisustvovala većina članova ZAPRAF-a te su prihvaćena izvješća o poslovanju ZAPRAF-a u prethodno0j godini, financijski izvještaj, izvještaj nadzornog odbora i potvrđeni su planovi za naredno razdoblje.

Direktorica ZAPRAF-a, Ivana Gustin, istaknula je kako su financijski rezultati ZAPRAF-a stabilni, te su prikupljene naknade u odnosu na prethodnu godinu veće za 4,02%.

ZAPRAF trenutno broji 139 davatelja punomoći, te se u odnosu na prethodnu godinu broj istih povećao za 15. U razdoblju između dviju redovnih godišnjih skupština Upravni odbor ZAPRAF-a održao je 22 sjednice a između ostalog posebno se ističe donošenje novog pravilnika za rad u ZAPRAF bazi, mogućnost slanja tzv. Univerzalne prijave, implementiranje direktive kojom se produljuje rok trajanja zaštite za proizvođače fonograma i stvaranje koordinacije kreativnih i kulturnih industrija pri Hrvatskoj udruzi poslodavaca.

A da ne prođe sve samo u službenim tonovima članovi ZAPRAF-a bili su prisutni i podržali su održavanje CMC festivala kao najuspješnijeg festivala domaće glazbe.