Rad u ZAPRAF bazi unaprijeđen prikazom Ariplaya u realnom vremenu

Trenutno pregledavate Rad u ZAPRAF bazi unaprijeđen prikazom Ariplaya u realnom vremenu
  • Kategorija objave:Arhiva vijesti

baza

Od listopada je svim davateljima punomoći u ZAPRAF bazi vidljiv Airplay 2016. tj. podaci o korištenim snimkama koji su dostavljeni od strane radijskih i televizijskih postaja. Jedna od prednosti novog načina prikaza Airplaya u tome je što će svi nositelji prava imati uvid u sve pristigle i upisane podatke u realnom vremenu, specificirane po radijskim i televizijskim postajama, te na vrijeme reagirati u slučaju eventualnih nejasnoća, odnosno pitanja vlasništva nad snimkama.

Podaci o korištenju snimaka pristižu uredno u ZAPRAF te ih informatička služba unosi u bazu na tjednoj osnovi. U trenutku zadnjeg zapisa u bazu, obrađeni su podaci od ukupno 164 postaje, a uneseno je više od osam milijuna zapisa.

Također, izvršene su dodatne nadogradnje baze u smislu preciznijeg snalaženja i boljeg rada u istoj te su ulaskom u bazu, za sve kategorije u izborniku, dana i kratka objašnjenja.

Za sva dodatna pitanja davatelji punomoći mogu kontaktirati ured ZAPRAF-a na broj telefona 01/3668 169 ili na mail: baza@zapraf.hr